• Uusi

CCM Tacks XF Pro Hartiasuojat

209,00 €
  • Uutuus kaudelle 24/25
  • Ammattilaistason hartiasuoja
  • Erinomaiset säädöt
  • D3O zero -materiaali

CCM Tacks XF

209,00 €
Koko :

Huipputason hartiasuojat tarjoavat erinomaisen yhdistelmän suojaa ja liikkuvuutta, jotta pelaajat saavat varusteistaan parhaan hyödyn ilman millään tavoin rajoittavaa tunnetta. Viimeisintä teknologiaa olevan D3O zero -materiaalia käytetään näiden hartiasuojien rakenteessa, mikä takaa kevyen tunteen ja erinomaisen suojan kaikenlaisia iskuja vastaan jäällä.

CCM Tacks XF Pro -hartiasuojien olkakupit sisältävät päivitetyn D3O zero -rakenteen, jota täydentää kaksikerroksinen HD-vaahto, tarjoten ammattilaistason suojaa ja erinomaista iskunsuojausta. Rintalastan ja selkärangan alueilla D3O-materiaali yhdistyy puristemuovattuun HD-vaahtoon lisämukavuuden takaamiseksi, ja “kelluva” rintalasta yhdistettynä selkärankasuojuksiin tarjoaa suojaa.

Hartiasuojissa on Max Coverage Anatomical Shield Design ja Amplified Mobility -ominaisuus, joka estää suojien siirtymisen ja pitää suojauksen lähellä vartaloa sekä paikallaan. Sivupaneeleissa käytetty Zotefoam parantaa ilmanvaihtoa, auttaen pitämään kehon viileänä pelin aikana.

Erinomaisten säätöjen avulla voit varmistaa henkilökohtaisen istuvuuden. Rintakehän hihnoja voi säätää pituuden mukaan, jotta suojat sopivat paremmin erilaisille vartalotyypeille. Hauissuojia voidaan liikuttaa ylös tai alas paremman yhteensopivuuden saavuttamiseksi kyynärsuojien kanssa ja tarpeidesi mukaan. Jos varusteesi eivät istu kunnolla, suojatoiminnot eivät toimi tarkoitetulla tavalla, mikä lisää loukkaantumisriskiä.

Irrotettava vatsasuoja ja säädettävä selkäpehmuste.

Uusien ja luotettujen teknologioiden ansiosta CCM Tacks XF Pro -hartiasuojat ovat loistava vaihtoehto ammattilaistason pelaajille, jotka etsivät huipputason hartiasuojia yhdessä parannetun liikkuvuuden ja ensiluokkaisen suojaavuuden kera.

Saatat myös pitää näistä tuotteista

Ehditkö jo tutustumaan näihin tuotteisiin?

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: