• Uusi

Bauer Aetrex Orthotics Pohjalliset

1064639
79,95 €

- Pohjallinen erityisesti luistimeen
- Todella mukavat ja tukea antavat
- 3 eri Fit-istuvuutta (HUOM! uuden Fit Lab skannerin avulla löydämme juuri sinulle sopivan fitin)
- Huipputeknologian pohjallinen 
- Kovan tutkimustyön tulos

Bauer Aetrex

79,95 €
Lesti :
Koko :

BAUER // Aetrex® Luistinpohjalliset ovat suunniteltu auttamaan voimakkaamman ja tehokkaamman potkun saavuttamisessa poistamalla tyhjää tilaa luistimessa ja vakauttamalla jalkaa. Voit tarkistaa liikkeessämme, mikä pohjallinen on sinun jalallesi oikea uuden Bauer Fit Lab -skannerimme avulla.

Aetrex®, yksi pohjallisvalmistajien johtajista, ja se on yhteistyössä Bauerin kanssa kehittänyt kolme erityisesti luisteluun suunniteltua pohjallista yli 50 miljoonan jalkaskannauksen datan ja oppien perusteella. Nämä pohjalliset auttavat lievittämään yleisiä jalkavaivoja ja epämukavuutta, kuten ylipronaatiota, päkiäkipua ja virheellistä kaaritukea.

FIT A - Matalalle jalalle tai "lättäjalkaiselle", joilla korkea pronaatio. Sisältää mediaalisen takaosan tuen ja pitkittäiskaaren tuen, jotka auttavat pitämään jalat linjassa, hallitsemaan ylipronaatiota ja lisäämään mukavuutta luistimissa.

FIT B - Neutraalille jalalle, joilla vähäinen pronaatio. Tämä pohjallinen auttaa pehmentämään ja vakauttamaan jalkaa, tarjoten parannetun suorituskyvyn jokaisessa potkussa.

FIT C - Korkean holvikaaren sekä päkiäpaineen omaavalle jalalle - Tämä pohjallinen tarjoaa metatarsalgista helpotusta, pehmustusta ja tarvittavaa kaaritukea, jotta paine jakautuu tasaisemmin ja tunnet olosi loistavaksi luistimissasi.

Kaikki pohjalliset sisältävät kaksitiheyksisen polyuretaanirakenteen, memory foam -päälliskerroksen, tuuletetun päkiäosan ja parannetun pidon.

Saatat myös pitää näistä tuotteista

Ehditkö jo tutustumaan näihin tuotteisiin?

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: