• Uusi

Bauer S24 Supreme Shadow Jääkiekkoluistimet

959,00 €

- Kauden 2024-25 uutuus
- Supreme-sarjan ykkösmalli
- POWERFLY-terämuovi
- Aiempaa jäykempi ulkopohja
- ERGO CONNECT TOE CAP -kärkikuppi

Bauer S24

959,00 €
Malli :
Lesti :
Koko :

Kauden 2024-25 uutuus Bauer Supreme -sarjan ykkösmallista on täällä entistä parempana!

Bauer Supreme Shadow -luistimessa on uutena BAUER POWERFLY-terämuovi. Tämä terämuovi on saman korkuinen ja kokoinen kuin TUUK Edge Holder, jota Bauer aiemmin käytti, mutta tässä terämuovissa on jäykkä etuosa, joka lisää energiansiirtoa jokaisella potkulla samalla, kun joustava takaosa parantaa sivuttaisliikkeiden nopeutta.

Ominaisuudet:
- CARBON CONNECT OUTSOLE - Luistimen ulkopohja on nyt  40% jäykempi kuin aikaisempi Supreme Mach, mikä pitää huolen, että luistin pysyy pidempään kiertojäykkänä. Uusi ulkopohja reagoi myös herkemmin potkuihin ja siirtää energiaa paremmin luisteluun.
- POWERFLY HOLDER
- ERGO CONNECT TOE CAP - Saumaton kärkikuppi viimeistelee luistimen erinomaisen istuvuuden. Hiukan aiempaa matalampi kärkikuppi joka alkaa aiempaa aikaisemmin ja yhdistyy saumattomasti luistimen kengän kanssa. Uudistettu muoto ja parannettu tuntuma kengän ja kärkikupin välillä luovat jäykemmän ja reagoivamman päkiän ja varvasalueen tuntuman, mikä parantaa mukavuutta ja ketteryyttä jäällä.

Luistinten koko ja istuvuus ovat tärkeä osa peliä. Jos haluat tietää varmuudella oikean kokosi ja lestisi, niin tule käymään myymälässämme Kouvolassa. Myymälästä löytyvä Uusi BAUER FITLAB-luistinskanneri näyttää tarkkaan, mikä koko olisi sinulle paras.

Saatat myös pitää näistä tuotteista

Ehditkö jo tutustumaan näihin tuotteisiin?

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: